Τραγουδιστής δήλωσε ότι έχει πιει ένα τσουβάλι χασίς - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τραγουδιστής δήλωσε ότι έχει πιει ένα τσουβάλι χασίς

Είναι ένας  πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στην δισκογραφία έχει πολλές επιτυχίες. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και έχει περάσει τα όρια. Ο ίδιος τους διαψεύδει λέγοντας: «Αν ξεπεράσεις τα όρια δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις. Όταν ήμουν 18 χρονών, αλήτευα πολύ, με την καλή έννοια, γύρναγα σαν [...]

Είναι ένας  πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στην δισκογραφία έχει πολλές επιτυχίες. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και έχει περάσει τα όρια.

Ο ίδιος τους διαψεύδει λέγοντας: «Αν ξεπεράσεις τα όρια δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις. Όταν ήμουν 18 χρονών, αλήτευα πολύ, με την καλή έννοια, γύρναγα σαν χίπις , οι μισοί μου φίλοι ήταν πρεζόνια. Ποτέ δεν δοκίμασα από αυτό το ”θέμα”. Αυτό είναι να περάσεις τα όρια. Από μέσα μου ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Όταν όμως με αυτό υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσω πίσω… Μου αρέσει πολύ η ζωή και τη ζω όσο καλύτερα μπορώ», αποκάλυψε ο Στέλιος Ρόκκος στο Λοιπόν και συνέχισε: «Δεν φοβάμαι τα ναρκωτικά γιατί δεν πρόκειται να τ’ ακουμπήσω, όσον αφορά τα ναρκωτικά που πας στον αγύριστο. Χασίς έχω πιει ένα τσουβάλι. Τους «γράφω» όλους εκείνους που νομίζουν ότι είναι ναρκωτικό. Έχω καπνίσει χίλια «τσιγάρα», αλλά αν το θεωρείται ναρκωτικό, σας θεωρώ όλους ηλίθιους».

Πηγή: Gossip-tv.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ