Τρόφιμα θα μοιράσει ο δήμος Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τρόφιμα θα μοιράσει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

ΔΕΘ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, από τις 09.00 έως τις 14.00, στο Περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας  για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης  – Ανατολικό Τμήμα.

Παράλληλα, στους δικαιούχους του προγράμματος θα διανεμηθούν πορτοκάλια και μανταρίνια, στο πλαίσιο  της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 921/2016 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών.

      Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής, τουλάχιστον δυο μέρες νωρίτερα. Κατά την προσέλευση θα πρέπει προσκομίζεται το δελτίο ταυτότητάς ή διαβατήριο, η αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, καθώς και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν τα είδη αυτοπροσώπως.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ