Φέρνει νέο ΔΣ ο Σαββίδης - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Φέρνει νέο ΔΣ ο Σαββίδης

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη δεν αναμένεται να είναι σημαντικός μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για άλλα θέματα καθώς στο γήπεδο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση και την μετέφερε στην Μαρία Γκοντσάρεβα ότι θα επισκεφτεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Από χθες λοιπόν όλη η ΠΑΕ τρέχει ώστε να δώσει την καλύτερη άποψη για την εικόνα της καθώς ας μην ξεχνιόμαστε ότι είναι περίοδος αξιολόγησης. Βέβαια η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ο κύριως λόγος της επιστροφής μέσα σε μία εβδομάδα του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αλλά η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα οριστεί στον ΠΑΟΚ με δική του έγκριση αυτή τη φορά.

Από τις νέες εξελίξεις ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ότι θέλει να κρατήσει το Ζήση Βρύζα στη θέση του προέδρου και τον προσωπικό του σύμβουλο Άντον Κοντάρεφ σαν μέλος του ΔΣ. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την απομάκρυνση του Στέφανου Σαράτση που είναι εμπλεκόμενος στις συμφωνίες με την UMBRO και την Astra Airlines, αλλά και των Μηλιωρίδη και Σαχπατζίδη. Όλοι θα αντικαταστηθούν από νέα μέλη που θα περάσουν πρώτα τα crash test του ομογενή επιχειρηματία. Τέλος μπορεί η νέα διοίκηση του Πρωτοδικείου να μην γίνει με τη λήξη της προηγούμενης στα μέσα του Νοέμβρη, αλλά και νωρίτερα.

Voria.gr

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ