«Φράκαρε» το κέντρο, από λεωφορείο που κόλλησε σε διπλοπαρκαρισμένα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata WebTV Κοινωνία

«Φράκαρε» το κέντρο, από λεωφορείο που κόλλησε σε διπλοπαρκαρισμένα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σκηνές της καθημερινότητας αυτής της πόλης επαναλαμβάνονται και την τελευταία ημέρα του χρόνου…

της Φιλίας Νομικού

Οι εικόνες που επαναλαμβάνονται καθημερινά, δε θα μπορούσαν να λείψουν και από την τελευταία ημέρα του 2016…

Όσο και αν θέλουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ να παραμείνουν ψύχραιμοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, όταν κινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους της πόλης…

Η Ίωνος Δραγούμη, όπως και η παράλληλή της Βενιζέλου, παρά τη στενότητά τους, είναι από τις… δημοφιλέστερες οδούς για… διπλοπαρκάρισμα(!) των Θεσσαλονικέων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, καθημερινά, οι οδηγοί του ΟΑΣΘ να επιδίδονται σε… σλάλομ, για να καταφέρουν να τις διασχίσουν.

Τα λεωφορεία πολλές φορές κολλάν για πολλά λεπτά της ώρας σε κάποια σημεία (μέχρι να… δεήσει να εμφανιστεί ο οδηγός που έκλεινε το δρόμο, αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει… ανενόχλητος τη δουλειά του), και για να… απεγκλωβιστούν(!) χρειάζονται συχνά τη βοήθεια περαστικών, που θα κουμαντάρουν τον οδηγό, για να περάσει σε απόσταση… χιλιοστού από τους καθρέφτες των παρκαρισμένων.

Οι στατιστικές που έχει δώσει ο ΟΑΣΘ για το πόση ώρα χρειάστηκε πολλές φορές να παραμείνουν τα οχήματά του κολλημένα σε ένα σημείο ξεπερνούν κάθε φαντασία – ακόμα και πάνω από μία ώρα(!) για τα οχήματα που κινούνται στα στενά του κέντρου και της Άνω Πόλης.

Η Ίωνος Δραγούμη αποτελεί συνήθως… στόχο της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία όμως δε… λειτουργεί τα απογεύματα του Σαββάτου, τις Κυριακές και τις αργίες (εκκρεμεί νομοθετική ρύθμιση για την αμοιβή υπερωριακής, νυχτερινής και εξαιρέσιμων ημερών εργασίας των υπαλλήλων της).

Δείτε στη φωτογραφία την προσπάθεια των περαστικών να… απεγκλωβίσουν πριν από λίγο τον οδηγό του ΟΑΣΘ, που το λεωφορείο του κόλλησε στην Ίωνος Δραγούμη, δημιουργώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που έτσι κι αλλιώς… υποφέρει, καθώς η αγορά κλείνει και όλοι επιχειρούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για την αλλαγή του χρόνου.

%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%8a%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%94

Δείτε και το βίντεο, με τον… απεγκλωβισμό του οχήματος:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ