Ψάχνει ηρωική έξοδο ο Πάγκαλος - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Ψάχνει ηρωική έξοδο ο Πάγκαλος

Ο Θόδωρος Πάγκαλος μπορεί να έχει βγει στη σύνταξη, αλλά δε λέει να το βάλει κάτω και είτε γράφει σχόλια στο twitter, είτε δίνει συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά μέσω κυριακάτικης εφημερίδας συνέχισε τις βολές του κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη μη υπουργοποίηση έμπειρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. «Μου είναι αδύνατο να κατανοήσω τη θέση του [...]

Ο Θόδωρος Πάγκαλος μπορεί να έχει βγει στη σύνταξη, αλλά δε λέει να το βάλει κάτω και είτε γράφει σχόλια στο twitter, είτε δίνει συνεντεύξεις.

Αυτή τη φορά μέσω κυριακάτικης εφημερίδας συνέχισε τις βολές του κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη μη υπουργοποίηση έμπειρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

«Μου είναι αδύνατο να κατανοήσω τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε και πρόσθεσε: «θα έπρεπε να αναλάβουμε πλήρως το μερίδιο που μας αναλογεί με τη συμμετοχή βουλευτών που υπήρξαν υπουργοί με λαμπρές επιδόσεις στο παρελθόν».

Κάποιοι ήδη λένε ότι το πάει φιρί-φιρί για διαγραφή και ότι ψάχνει αφορμή για ηρωική έξοδο αφού ο Βενιζέλος θέλει κάποιον να διαγράψει προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ