Άγριο φονικό από οικογένεια Κυπρίων στην Αυστραλία - Karfitsa.gr
Διεθνή

Άγριο φονικό από οικογένεια Κυπρίων στην Αυστραλία

Άγρια δολοφονία φαίνεται να διαπράχθηκε από οικογένεια Κυπρίων στην Αυστραλία, σύμφωνα με την «DailyMail».

Η αστυνομία κατηγορεί τον 56χρονο και τους δύο γιους του, τον 18χρονο Γιάννη και τον 22χρονο Παναγιώτη, ότι εισέβαλαν οπλισμένοι με μεταλλικά ρόπαλα στο σπίτι του 44χρονου Duane Hutchings, πατέρα πέντε παιδιών, στο Oakleigh East για να ανακτήσουν εξοπλισμό DJ, τον οποίο θεωρούσαν δικό τους. Όμως η προσπάθεια ανάκτησης του εξοπλισμού κατέληξε σε τραγωδία, όταν ο 56χρονος Κύπριος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον Hutching.

Σύμφωνα με όσα παρατίθενται σε τοπικά ΜΜΕ, ο 18χρονος Γιάννης διατηρούσε την εταιρεία «Love It Loud», η οποία ασχολούνταν με την ενοικίαση εξοπλισμού DJ και δεξιώσεων.

Οι Κύπριοι είχαν δώσει τον εξοπλισμό σε άτομο για ενοικίαση το Σάββατο, το οποίο φαίνεται ότι άρχισε να διαφημίζει σε πλατφόρμα ότι πουλούσε τον εν λόγω εξοπλισμό.

Ο 56χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 44χρονου, ενώ τα δύο παιδιά του και ένας φίλος τους, κατηγορήθηκαν για την επίθεση. Ο 18χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς το όπλο του φόνου δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δεν έχουν συλληφθεί και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην επίθεση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ