Άνω Πόλη: Ταλαιπωρία από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Άνω Πόλη: Ταλαιπωρία από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης (ΦΩΤΟ)

Ταλαιπωρία αναμένεται να ζήσουν για τις επόμενες βδομάδες οι κάτοικοι της Άνω Πόλης, αλλά και οι οδηγοί που διέρχονται με τα οχήματά τους από τη συγκεκριμένη περιοχή, εξαιτίας των έργων της νέας ασφαλτόστρωσης στην οδό Επταπυργίου, στα Κάστρα.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 40 μέρες – στη διάρκειά τους θα στρωθεί με πλακόστρωτο τμήμα του δρόμου στην τελευταία Πορτάρα που οδηγεί στην πλατεία Αγίων Αναργύρων. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για το διάστημα που θα διαρκέσει η ασφαλτόστρωση, με αποτέλεσμα η γραμμή «23» του ΟΑΣΘ να εκτραπεί και να ακολουθεί πλέον το δρομολόγιο της γραμμής «28», αφού διασχίσει ολόκληρη την οδό Ολυμπιάδος.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς και κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής της Άνω Πόλης είναι μεγάλη καθώς ο δρόμος που γίνονται τα έργα είναι από τους λίγους που οδηγούν στον Περιφερειακό και σε περιοχές του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Ήδη αρκετοί δικυκλιστές παραβιάζουν τον μονόδρομο και διέρχονται κατευθείαν από την μεσαία Πορτάρα για να μην χρειαστεί να κάνουν την μεγάλη παράκαμψη που χρειάζεται από την αντίθετη πλευρά των έργων και μέσα από στενάκια.

Ακόμα και η αστυνομία δυσκολεύεται να προσεγγίσει ορισμένα σημεία, άνδρας της οποίας φαίνεται στις φωτογραφίες να… ακροβατεί μεταξύ έργων και πεζοδρομίου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ