Έγκλημα στη Ρόδο: Εκβίαζαν την Ελ.Τοπαλούδη, ξέρουμε γιατί τη δολοφόνησαν - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Έγκλημα στη Ρόδο: Εκβίαζαν την Ελ.Τοπαλούδη, ξέρουμε γιατί τη δολοφόνησαν

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψαν στο Star δυο κοντινά της πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά. Κάποιοι την εκβίαζαν, υποστηρίζουν.

Μια από τις καλύτερες φίλες της Ελένης αποκαλύπτει στο Star το σοκ που υπέστη όταν τέσσερις ημέρες πριν συλληφθούν Έλληνας και Αλβανός συνάντησε νεαρά άτομα στη Ρόδο που έκαναν λόγο για εκβιασμό της άτυχης κοπέλας. «Ξέρουμε ποιοι και γιατί τη δολοφόνησαν», της είπαν άνθρωποι που γνώριζαν τη φοιτήτρια.

«Ξέρω λέει ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε. Έχουν ειπωθεί ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα του ότι ήταν ένα παιδί το οποίο είχε άγνοια κινδύνου και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση πάρα πολύ», λέει η φίλη της φοιτήτριας. Ο Αλβανός ήταν εξαιρετικά προσεκτικός στις επικοινωνία που είχε με την άτυχη Ελένη. Μιλούσαν μόνο στο messenger, σαν να μην ήθελε να αφήσει ίχνη.Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ήταν ένας συμφοιτητής της. Έχει καταθέσει ήδη στο λιμενικό. Η Ελένη ήταν απογοητευμένη από τις σχέσεις της, αποκάλυψε ο ίδιος στο Star.

– Σου έλεγε ότι γνώρισε κάποιον;

«Δεν μου έλεγε ότι γνώρισε μου είχε πει για το παρελθόν της ότι ήταν απογοητευμένη αυτό. Από σχέσεις γενικότερα», λέει.

– Σου είχε αναφέρει κάτι για βιασμό ;

«Όχι ποτέ. Ήταν πολύ χαρούμενο, ανοιχτό άτομο».Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τους γονείς και τον αδερφό της Ελένης. Σήμερα το κορίτσι τους θα γινόταν 22 ετών. Το πρωί τέλεσαν τρισάγιο κρατώντας στα χέρια τους την αγαπημένη της τούρτα. Ο πατέρας της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του: «Είχαμε τα 22 κεράκια πάνω σε μια μικρή τούρτα που της άρεσε και την αφήσαμε εκεί. Κάποιοι φρόντισαν να είναι μακριά από εμάς, ψηλά στον ουρανό».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ