Έκτακτο τσεκ απ για τον Ντόναλντ Τραμπ - Karfitsa.gr
Διεθνή Επικαιρότητα

Έκτακτο τσεκ απ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε έκτακτο δίωρο ιατρικό έλεγχο υπεβλήθη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Τραμπ εισήχθη στο Walter Reed National Medical Center και το επιτελείο του ανέφερε ότι οι εξετάσεις ήταν μέρος του τακτικού ελέγχου που πραγματοποιεί κάθε χρόνο.

Το σημείο που κινητοποίησε το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ ήταν ότι ο ιατρικός έλεγχος στον Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφερόταν -ως είθισται- στο πρόγραμμα του, καθώς και το γεγονός ότι είχε υποβληθεί στο ετήσιο τσεκ απ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κληθείσα να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, είπε ότι ο 73χρονος πρόεδρος έχει μπροστά του «ένα πολύ απαιτητικό 2020» και πως ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα κενό Σαββατοκύριακο που είχε κάνοντας εξετάσεις.

«Ο πρόεδρος παραμένει υγιής και γεμάτος ενέργεια, χωρίς να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε και από τις επανειλημμένες, ενθουσιώδεις εμφανίσεις του μπροστά σε χιλιάδες Αμερικανούς», ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, που ωστόσο δεν εξήγησε γιατί το τσεκ απ δεν εμφανιζόταν στο πρόγραμμά του.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ