Έλληνας ηθοποιός: «Αναγκαζόμουν πολλές φορές να κάνω τον σερβιτόρο για να τα βγάλω πέρα» - Karfitsa.gr
Life Style

Έλληνας ηθοποιός: «Αναγκαζόμουν πολλές φορές να κάνω τον σερβιτόρο για να τα βγάλω πέρα»

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς σπούδασε στο εξωτερικό, δούλεψε εκεί ως ηθοποιός, ενώ κάποιες φορές χρειάστηκε να εργαστεί και ως σερβιτόρος εκεί, προκειμένου να αντεπεξέλθει οικονομικά. Ο ίδιος εξομολογείται για εκείνη την περίοδο στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού…

Έχετε εκπαιδευτεί και δουλέψει στο εξωτερικό.

Έχω δουλέψει σε τρεις χώρες. Είμαι μέλος του Σωματείου Ηθοποιών στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Αμερική. Στην Αγγλία σπούδασα, μετά δούλεψα στο επαρχιακό θέατρο της Αγγλίας, το οποίο είναι αρκετά γερό, ενώ αργότερα πήγα στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη. Εκεί έκατσα ένα μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 80, έκανα εκεί πολλές δουλειές στο θέατρο, το λεγόμενο «Off Off Broadway», κυρίως, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει λεφτά, δεν πληρώνεσαι, αλλά από εκεί ξεκινάνε και πολλές δουλειές που καταλήγουν στο Broadway. Έχω δουλέψει στο Θέατρο «La Mama», όπως επίσης έχω δουλέψει με την Ολυμπία Δουκάκη. Γύρισα οριστικά στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Γιατί δεν αποφασίσατε να μείνετε εκεί;

Γύρισα γιατί τα πράγματα εκεί είναι φοβερά δύσκολα, είσαι μονίμως με την απειλή της ανεργίας. Αναγκαζόμουν πολλές φορές να κάνω τον σερβιτόρο για να τα βγάλω πέρα και γενικότερα είναι μόχθος, δεν είναι αστεία, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός και παρότι έκανα πράγματα, έκρινα ότι δεν είναι κάτι που θα με πήγαινε πάρα πολύ μακριά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ