Έντονη γυναικεία παρουσία στην παράταξη «Δύναμη Ενότητας» του Ι. Καϊτεζίδη - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Έντονη γυναικεία παρουσία στην παράταξη «Δύναμη Ενότητας» του Ι. Καϊτεζίδη

Όλες τους έχουν διαγράψει τη δική τους επαγγελματική πορεία σε διαφορετικούς τομείς, έχοντας στο βιογραφικό τους σπουδές και σημαντικές δραστηριότητες που τις καταξιώνουν στην κοινωνία.

Με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για τα κοινά και τον τόπο τους, δίνουν το δικό τους στίγμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Δύναμης Ενότητας» του Ι. Καϊτεζίδη που έγινε χθες στο Δημαρχείο Πανοράματος “έκλεψαν” τα βλέμματα.

Υποψήφιες νέες, όμορφες, δυναμικές, έτοιμες να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους, δηλώνουν «παρούσες» και στο πολιτικό πεδίο.

Ποιοι είναι όμως  οι προσωπικοί τους στόχοι συμμετέχοντας στα κοινά του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη;

Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη – Εκπαιδευτικός 

“Εμείς οι νέοι άνθρωποι που βρισκόμαστε σε μία παραγωγική ηλικία θα πρέπει να ασχολούμαστε ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θεωρώ ότι από εμάς εξαρτάται η πρόοδος και εξέλιξη αυτού του τόπου. Θα πρέπει να αγωνιστούμε ξεκινώντας από την τοπική αυτοδιοίκηση και επεκτείνοντας όλη αυτή τη δράση  σε όλους τους τομείς για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον”.

Ζώτου Νίκη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

“Προσωπικοί στόχοι και επιδίωξη είναι να καταφέρουμε η καθημερινότητα των δημοτών μας  να βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Είναι όντως δύσκολος οι καιρός που διανύουμε αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια με πίστη, με αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε και το αγαπάμε και θέλουμε ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος”.

Στέλλα Κοντούλη – Πεντάκις πρωταθλήτρια πυγμαχίας στον Α.Σ Άρη 

“Στόχος μου είναι ένας δήμος με ακόμη πιο νεανικό αέρα όπου οι νέοι έχουν το βήμα να αναπτύσσουν τις ιδέες τους και να τις κάνουν πραγματικότητα και πράξη. Όπου οι τεχνολογίες υπερισχύουν και όλοι θα μιλάνε για ένα δήμο πρωτοπορίας απόλυτα εκσυγχρονισμένο. Όπου η άθληση είναι τρόπος ζωής, με προγράμματα για τους δημότες μας σε όλες τις κοινότητες, με υποδομές, με παροχές και με ο,τι είναι αναγκαίο προκειμένου ο δήμος να αποτελεί έναυσμα για άθληση. Ο δήμαρχος έχει αποδείξει ότι αυτό το πρότυπο δήμου υπάρχει. Αποτελούμε έναν δήμο αρκετά πιο εκσυγχρονισμένο σε σχέση με τους άλλους, με υποδομές και με προγράμματα…Εγώ θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι ακόμη στην προσπάθεια αυτή για την άμεση βελτιστοποίηση του αθλητικού τομέα προσθέτοντας τις γνώσεις μου γύρω από τον αθλητισμό, από την χρόνια παρουσία μου στα γήπεδα και τα ρινγκ, από την πίεση του πρωταθλητισμού και την πειθαρχία που απέκτησα από εκεί….βάζοντας γνώσεις κι εμπειρίες από την μακροχρόνια πορεία μου στον πρωταθλητισμό αλλά και τις φρέσκες ιδέες μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό του δήμου μας στον τομέα αυτό”.

Ανατολή Κωνσταντινίδου – Εκπαιδευτικός

“Με πολλά όνειρα για το αύριο, με σχέδιο και εμπειρία θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην κοινωνία μας και στο δήμο μας στους τομείς της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης, του πολιτισμού ,του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Γιατί το μέλλον δεν είναι θέμα τύχης αλλά θέμα επιλογής.  Δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε αλλά κάτι που πρέπει να πετύχουμε. Με καθαρό βλέμμα σταθερά στην υπηρεσία του συμπολίτη θα συνεχίσω να πορεύομαι”.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ