Έντονη… κινητικότητα από τον Μ. Κυριζίδη - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Έντονη… κινητικότητα από τον Μ. Κυριζίδη

Έντονη κινητικότητα στα πλαίσια της πορείας προς τις εκλογές είχε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης.

Μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την άρνηση του κ. Κυριζίδη στη πρότασή του για μάζωξη όσων ενδιαφέρονται για δημιουργία κοινού μετώπου, ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε το συνέδριο του ομίλου προβληματισμού Παρέμβαση, έναν όμιλο που παλαιότερα –ως δικηγόρος που είναι–  είχε επιμεληθεί την αναγνώριση του στο ειρηνοδικείο.

Την Πέμπτη το μεσημέρι επισκέφτηκε το μηχανουργείο και το σταθμό μεταφόρτωσης της καθαριότητας του Δήμου και συζήτησε με τους εργαζομένους. Το βράδυ αργά επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο και αφού άκουσε τα προβλήματα της βραδινής βάρδιας από τους εργαζομένους έγινε συζήτηση για να βρεθούν λύσεις. Το Σάββατο και την Κυριακή ήταν αφιερωμένη σε μια ιδιαίτερα αγαπητή ομάδα παιδιών. Επισκέφτηκε το σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδος, εκεί με πολύ χαρά συζήτησε με τους υπευθύνους και τα παιδιά. Άκουσε για το έργο του συλλόγου και τα προβλήματα.

Αν και οι εκλογές είναι τον Μάιο του 2019, ο Μάκης Κυριζίδης, πιστός στον οδικό χάρτη της υποψηφιότητάς του καθημερινά ακολουθεί το σχεδιασμό της υποψηφιότητάς του με καθημερινές χρήσιμες συναντήσεις σε όλη την πόλη.

Παράλληλα προχωράει σε στελέχωση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά», τόσο στα δημοτικά διαμερίσματα όσο και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ