Ένωση Κεντρώων: «Πόντιος Πιλάτος» ο Μητσοτάκης στο θέμα της ΠΓΔΜ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: «Πόντιος Πιλάτος» ο Μητσοτάκης στο θέμα της ΠΓΔΜ

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 83η ΔΕΘ, παρομοιάζοντάς τον με «Πόντιο Πιλάτο» αναφορικά με τις θέσεις του για το σκοπιανό.

Στο σχετικό της σχόλιο, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει:

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων. Ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ. Στο σκοπιανό, ομολόγησε στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης, ότι εφόσον ψηφίσει τη συμφωνία ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, εκείνος την αποδέχεται και νίπτει τις χείρες του.

Η Ελλάδα δεν θέλει Πόντιους Πιλάτους, αλλά θέλει έναν πρωθυπουργό που να δηλώσει απερίφραστα ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Για τον κ. Μητσοτάκη του είναι αρκετό την προδοσία να την κάνουν άλλοι».

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως «ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: tanea.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ