ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 83η ΔΕΘ, παρομοιάζοντάς τον με «Πόντιο Πιλάτο» αναφορικά με τις θέσεις του για το σκοπιανό.

Στο σχετικό της σχόλιο, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει:

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων. Ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ. Στο σκοπιανό, ομολόγησε στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης, ότι εφόσον ψηφίσει τη συμφωνία ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, εκείνος την αποδέχεται και νίπτει τις χείρες του.

Η Ελλάδα δεν θέλει Πόντιους Πιλάτους, αλλά θέλει έναν πρωθυπουργό που να δηλώσει απερίφραστα ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Για τον κ. Μητσοτάκη του είναι αρκετό την προδοσία να την κάνουν άλλοι».

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως «ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: tanea.gr

Σχολιάστε