Έργα οδοποιίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών-Αλλάζει δρομολόγιο η γραμμή 25 του ΟΑΣΘ - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Κοινωνία Ροή

Έργα οδοποιίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών-Αλλάζει δρομολόγιο η γραμμή 25 του ΟΑΣΘ

Εργασίες οδοποιίας γίνονται  στην οδό Αγίου Γεωργίου και θα συνεχιστούν και αύριο, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να αλλάζει πορεία η γραμμή Νο25 του ΟΑΣΘ  ακολουθώντας τη διαδρομή Παν. Τσαλδάρη-Δαβάκη-Λαγκαδά.

Τα έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιούνται στη Δ.Ε. Νεάπολης, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, περιλαμβάνουν ολική ανακατασκευή του οδοστρώματος με την απομάκρυνση του παλιού και φθαρμένου τάπητα και επίστρωση των οδών με νέου τύπου αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα, και αποτελούν τμήμα μιας μεγάλης εργολαβίας για τη Δ.Ε. Νεάπολης συνολικού προϋπολογισμού 1.543.900 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει έργα ηλεκτροφωτισμού με εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών (άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα είναι σε εξέλιξη) και καλύπτεται πλήρως από το δημοτικό ταμείο.

Σύμφωνα με τη μελέτη, στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων εντάσσονται οι οδοί Αριστοτέλους, Αθανασίου Διάκου (από Μαδύτου έως Κ.Καραμανλή), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Αριστοτέλους έως Λ. Βύρωνος), Λ. Βύρωνος (από Ελ. Βενιζέλου έως Υδρ. Παπαγεωργίου), Αγίας Λαύρας (από Λαγκαδά έως Π.Τσαλδάρη) και Αγ. Γεωργίου (από Λαγκαδά έως Π. Τσαλδάρη). Ήδη οι πρώτες οδοί Αριστοτέλους, Αγ. Λαύρας και τμήματα της Αθ. Διάκου και Αν. Ρωμυλίας έχουν αναμορφωθεί και παραδοθεί στους πολίτες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ