Έρχεται το 7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Έρχεται το 7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης

Για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ το “7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης και λαϊκή Ποδηλατοδρομία”.

Οι δύο δράσεις, θα γίνουν την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2018 στις 9:30 στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου στη νέα παραλία.

Η διαδρομή, εντυπωσιακή και θελκτική από μόνη της (Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).), θα πλαισιωθεί από ένα πολύχρωμο σύνολο ποδηλατών που με τη ζωντάνια τους, τη διάθεση και την αγωνιστική τους ετοιμότητα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη εμπειρία.
Τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι φίλοι του αθλήματος που επιθυμούσαν διακαώς τη συμμετοχή στο μεγάλο αυτό circuit, θα υπάρξει πέραν από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών και η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.
Αθλητές και πρωταθλητές λοιπόν απ’ όλη την Ελλάδα, κατηγορίας Ανδρών Elite, καλούνται παρουσία του φίλαθλου κοινό της Θεσσαλονίκης, να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών πάνω στην κεντρικότερη λεωφόρο της συμπρωτεύουσας.

Τις αγωνιστικές κατηγορίες θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία (11:30), ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, που ελπίζουμε να κατακλύσουν τον χώρο, στηρίζοντας το άθλημα αλλά και το δικαίωμα χρήσης του μέσου για ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

Θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 23-9-2018 Διεθνές Circuit – Θεσσαλονίκης: Ώρα 09:30 Ομπρέλες Ζογγολόπουλου Περιοχή Ν. Παραλίας .

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας: Ώρα: 11:30.

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου) – Μαρία Κάλλας- – Γεωργίου Παπανδρέου
(αναστροφή)- Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

12:00 Απονομές.

Πληροφορίες: Κοκτσίδης Κων/νος Τηλέφωνo:2313317647

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ