Έστελναν χασίς στην Ευρώπη με ταχυδρομικές επιστολές - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Έστελναν χασίς στην Ευρώπη με ταχυδρομικές επιστολές

Ποσότητες χασίς σε χρήστες στην Ευρώπη έστελναν άγνωστοι με απλές ταχυδρομικές επιστολές που βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη. Με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου βρέθηκαν δέκα επιστολές με ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών κατέσχεσαν από τους φακέλους των επιστολών 228,4 γραμμάρια χασίς. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στον εντοπισμό ναρκωτικών «Ice» εντόπισε τους δέκα φακέλους που είχαν δύο ονόματα για αποστολείς και δέκα παραλήπτες σε ευρωπαϊκές πόλεις. Εκτιμάται πως οι παραλήπτες είχαν πληρώσει για να λάβουν ποσότητες χασίς από τη χώρα μας, όμως πιστεύεται ότι τα ονόματα των αποστολέων είναι ψεύτικα. Ωστόσο η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί σε συνεργασία με αστυνομικούς των χωρών όπου θα στέλνονταν οι επιστολές με τα ναρκωτικά.

Στο μεταξύ η δίωξη ναρκωτικών συνέλαβε 38χρονο οδηγό στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, καθώς μέσα στο αυτοκίνητό του είχε 17 δέματα με 8,5 κιλά ηρωίνης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η ποσότητα των ναρκωτικών είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τις πιάτσες τοξικομανών της πόλης.

K.K.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ