Έφερε κόσμο με λεωφορεία από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ο Μαριάς - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Έφερε κόσμο με λεωφορεία από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ο Μαριάς

Η αγωνία του να γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Ιωάννης Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, οδήγησε  τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Νότη Μαριά να ναυλώσει λεωφορεία  που γέμισαν με Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι  ήρθαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία γέμισαν, κυρίως με γυναικείο πληθυσμό που  βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στη Θεσσαλονίκη , να συναντηθούν με φίλους και συγγενείς και φυσικά να παραστούν το απόγευμα στην εκδήλωση του Νότη Μαριά.  Την εκδηλώση, όπου έγινε κοπή της πίτας, διοργάνωσε  η Πολιτική Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα: «Ανασκόπηση Κοινοβουλευτικών Δραστηριοτήτων 2018 Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και Πολιτικής Ομάδας ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ακολούθησε  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορευτικά της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτα Νομού Άρτας. Ακολούθως οι τολμηροί Αθηναίοι μπήκαν ξανά στα λεωφορεία και επέστρεψαν στην πρωτεύουσα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ