Αδωνις σε Τουντούρη: «Σε πιστεύω γιατί σε επιλέγουν άνθρωποι για να διαχειριστείς τα συμφέροντά τους - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Αδωνις σε Τουντούρη: «Σε πιστεύω γιατί σε επιλέγουν άνθρωποι για να διαχειριστείς τα συμφέροντά τους

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο ένας άνθρωπος που θα μπορεί να κλείνει καλές συμφωνίες για την πόλη», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης,  σε ένα θερμό καλωσόρισμα, φιλοξενώντας στην διαδικτυακή του εκπομπή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, με την παράταξη «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα», Πασχάλη Τουντούρη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε τη σημασία να επιλέξουν οι Θεσσαλονικείς κατάλληλους ανθρώπους για τη Διοίκηση του Δήμου, «πετυχημένους αποδεδειγμένα στον τομέα τους», που μπορούν να χειριστούν τα φλέγοντα θέματα της πόλης, αναφέροντας για τον Π. Τουντούρη:  «Σε πιστεύω γιατί σε επιλέγουν άνθρωποι για τη διαχείριση των συμφωνιών τους.  Δήλωσε δε ένθερμος υποστηρικτής του Π. Τουντούρη, υπογραμμίζοντας την επιτυχή πορεία του, και επισημαίνοντας το κέρδος που θα έχει η πόλη από την εκλογή του, στη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήλωσε ότι, λειτουργώντας τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια σε ένα ευρύ επαγγελματικό πλαίσιο και «κινούμενος ανάμεσα σε 25 χώρες  μέσα σε μία ανταγωνιστική αγορά, εξέλιξε τον τρόπο σκέψης του» και, απέκτησε μια άλλη νοοτροπία την οποία θέλει να προσφέρει στην πόλη.

Ο Π. Τουντούρης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων με στοχευμένες ενέργειες, «όπως η καθαριότητα και η εγκληματικότητα σε περιοχές του κέντρου». Ανέπτυξε στη συνέχεια τις προτάσεις του για «περαιτέρω ανάπτυξη των περιοχών του κέντρου, όπως η πλατεία Αγίου Γεωργίου με τη Ροτόντα έως την Καμάρα αλλά και η πλατεία Ιπποδρομίου», με σχεδιασμό και σε συνεργασία με φορείς, καταστηματάρχες και κατοίκους μιας σειράς εκδηλώσεων, όπως «υπαίθριες ημερήσιες αγορές, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες» που θα προσδώσουν χρώμα, και πνοή στην περιοχή,  θα τις αναβαθμίσουν ποιοτικά και που «σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας και την πολύ καλή δουλειά της Αστυνομίας θα επαναφέρουν στην περιοχή το αίσθημα ασφάλειας» που έχει απολεσθεί.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ