Αδ.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα υποστηρίζει με σθένος την εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-Κίνας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Οικονομία

Αδ.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα υποστηρίζει με σθένος την εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-Κίνας

Στη διεύρυνση των Ελληνοκινεζικών οικονομικών σχέσεων,  μέσα από την πραγματοποίηση εξαγωγών από την Ελλάδα προς την Κίνα, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο περιθώριο της συνάντησης Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών του τομέα της ένδυσης- κλωστοϋφαντουργίας – βάμβακος.

«Πλέον έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες, όχι μόνο για εισαγωγές από την Κίνα στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα αλλά και για εξαγωγές από την Ευρώπη και δη την Ελλάδα προς την Κίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για αξιοσημείωτη αύξηση των εξαγωγών βάμβακος προς την Κίνα, κατά την περασμένη χρονιά, εκφράζοντας την ελπίδα πως «αυτό το γεγονός να έχει διάρκεια».

«Η Ελλάδα υποστηρίζει με σθένος την εμπορική συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με σκοπό ν’ ανοίξουν οι μεταξύ μας αγορές και να ενισχυθούν οι μεταξύ μας εμπορικοί δεσμοί» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «η Ελλάδα προσφέρει προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας και γι’ αυτόν τον λόγο η μεταξύ μας συνεργασία μπορεί να επεκταθεί και να γίνει λαμπρά».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ