Αδ.Γεωργιάδης: Νέα νομοθετική πρωτοβουλία το Μάρτιο σε συνέχεια του Νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» - Karfitsa.gr
Οικονομία

Αδ.Γεωργιάδης: Νέα νομοθετική πρωτοβουλία το Μάρτιο σε συνέχεια του Νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα»

Τον υποστηρικτικό ρόλο της Παγκόσμιας Τράπεζας προς τη χώρα κατά τη διάρκεια της κρίσης εξήρε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσία του στην τελετετουργική λήξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου το «καμπανάκι» χτύπησε ο εκτελεστικός της πρόεδρος κ. Patrizio Pagano.

Στο χαιρετισμό του ο υπουργός σημείωσε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της συνέβαλε στην υποστήριξη της χώρας. Σημείωσε δε ότι η  Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί διεθνώς ως ένα καλό παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας μιας χώρας με την Παγκόσμια Τράπεζα.

«Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι ο ρυθμός των μεταρρυθμίσεων επιβραδύνθηκε και η χώρα μας υποχώρησε στην κατάταξη doing business της Παγκόσμιας Τράπεζας. Όμως, αυτό άλλαξε με την δική μας Κυβέρνηση. Έχουμε πλέον καθημερινή στενή συνεργασία με τα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας εδώ στην Αθήνα για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν την ελληνική οικονομία πιο ανταγωνιστική και βιώσιμη».

O υπουργός ανακοίνωσε μάλιστα ότι τον Μάρτιο θα προωθηθεί  νέα νομοθετική πρωτοβουλία, σε συνέχεια του Νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» που ψηφίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με νέες μεταρρυθμίσεις που βασίζονται και στις συστάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ