Αδ. Γεωργιάδης στο 4ο Thessaloniki Summit: Το μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης στο 4ο Thessaloniki Summit: Το μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος

O Άδωνις Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα του 4ου Thessaloniki Summit και αναφέρθηκε στα θέματα της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας πως εάν υλοποιηθούν όσα ξεκίνησαν και όσα σχεδιάζονται, σε 4 χρόνια η Θεσσαλονίκη θα είναι άλλη πόλη.

Φωτογραφίες: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Αφού στηλίτευσε αρκετά από αυτά που έγιναν επί διακυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ, με πρώτο παράδειγμα αυτό της πώλησης του λιμανιού της πόλης που έγινε με 230 εκ. ευρώ ενώ είχε απορριφθεί πρόταση, λόγω αντιδράσεων, το 2007 επί Καραμανλή για πώληση του μισού λιμανιού, έναντι 500 εκ. ευρώ, ο υπουργός ανέφερε επιγραμματικά τα έργα που αλλάζουν την πόλη.

Οι επενδύσεις των Pfizer, Sisco και το Thess and Tech, η αναβάθμιση της ΔΕΘ και το μέτρο το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος θα φέρουν μια άλλη Θεσσαλονίκη, κατέληξε. “Δεν θέλουμε να εγκαινιάζουμε σταθμούς με μουσαμάδες, αλλά σταθμούς που θα μπαίνετε και θα ανεβαίνετε στο τρένο” είπε αναφερόμενος στο θέμα.

Ο Υπουργός, ζήτησε από τους επιχειρηματίες και κοινωνική ευαισθησία.  τώρα που καταβάλλεται όλη αυτή η προσπάθεια για να στηριχθεί το επιχειρείν, οι άνθρωποι των επιχειρήσεων θα πρέπει να επιστρέψουν το όφελος στην κοινωνία, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας. «Θέλω να βλέπω την Εργάνη να ανεβαίνει», για να καταλάβουν όλοι ότι αυτή η ιστορία επιτυχίας αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού και όχι μόνο μερικούς».

Άνοδος οικονομίας και βελτίωση της κατάστασης στην κοινωνία θα είναι ο καλύτερος τρόπος, ο λαμπρότερος, για να γιορτασθεί η επέτειος των 200 χρόνων από το 1821, με τους Έλληνες να κοιτάζουν μπροστά και όχι στο παρελθόν.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ