Αιμίλιος Χειλάκης: «Το 1998-1999 που έπαιζα στο MEGA, έδωσα μια μόνο συνέντευξη, γιατί…» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το 1998-1999 που έπαιζα στο MEGA, έδωσα μια μόνο συνέντευξη, γιατί…»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά στο ΒηMagazino και στην Έρη Βαρδάκη και μεταξύ άλλων αναφέρεται στις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση, το παρελθόν, αλλά και την ταμπέλα του ωραίου που έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει…

Σας αρέσει να βλέπετε τον εαυτό σας στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο;

«Καθόλου. Βαριέμαι, ρε γαμώτο. Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Βλέπω ηθοποιούς που είναι απίστευτοι. Και μετά βλέπω κι εμένα και λέω: «Βρε αγόρι μου, εσύ γιατί το κάνεις αφού δεν μπορείς;». Αυτό που βλέπω δεν ταιριάζει στην αισθητική μου. Και στα γυρίσματα άλλωστε δεν πέρναγα καλά. Ίσως γιατί είμαι περισσότερο άνθρωπος της επαναληπτικότητας. Θέλω να παίξω μια παράσταση 50 φορές, να τη βαρεθώ, να τη χορτάσω. Δεν μου αρέσει να βλέπω μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις μου από το παρελθόν. Μου αρέσει το θνησιγενές. Να πάμε παρακάτω. Να γεννήσουμε ξανά, να κάνουμε το επόμενο σωστό ή λάθος, δεν έχει σημασία.»

Δεν νοσταλγείτε το παρελθόν;

Στην καριέρα σας φοβηθήκατε ποτέ μήπως παγιδευτείτε στην εικόνα του ωραίου; 

«Πάρα πολύ. Ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του 1990 όλο αυτό ήταν ανεξέλεγκτο. Εγώ είπα: «Δεν θέλω να γίνω βορά στην ταΐστρα σας». Ευτυχώς με έσωσε ότι έγινα διάσημος μεγάλος, στα 28 μου. Είχα ήδη δουλέψει με τον Βογιατζή, με τον Γραμματικό. Είπα: «Δεν θέλω να με κάνετε εξώφυλλα, να με κάνετε το νέο sex symbol». Έτσι ήταν η προσφιλής έκφραση τότε. Το 1998-1999 που έπαιζα στο MEGA, έδωσα, θυμάμαι, μια μόνο συνέντευξη. Και αυτή στο «Διπλό Τηλέραμα», γιατί εκεί ήταν διευθύντρια η μητέρα της καλής μου φίλης , της Μυρτούς Αλικάκη.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ