Αιχμές ΝΔ κατά Όλγας Γεροβασίλη για ιδιωτικό ακτινολογικό - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Αιχμές ΝΔ κατά Όλγας Γεροβασίλη για ιδιωτικό ακτινολογικό

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατία με ανακοίνωσή του κάνει επίθεση στην κυβέρνηση και της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη εξαιτίας του σχολίου του Μεγάρου Μαξίμου για τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τομέα της Υγείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως: «Σήμερα δεν μπορούσαν να διαστρεβλώσουν και πιάστηκαν στη φάκα. Όντως το δικό μας πρόγραμμα για τη Δημόσια Υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίζει αναφανδόν την θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες.

Με αυτόν τον τρόπο θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου ένα σκασμό λεφτά».

Τέλος καταλήγει αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη τονίζοντας: «Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ