Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα Πομπέο - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα Πομπέο

Σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στη Θεσσαλονίκη, για λόγους ασφαλείας, προχωρούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Η προγραμματισμένη για τις 10.00 συνάντηση του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στο ΥΜΑΘ, αλλάζει τοποθεσία και θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στο αεροδρόμιο.

Μένει να φανεί αν θα διατηρηθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ως έχει.

Υπενθυμίζεται, πως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, στον ΣΒΕ, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στη συνέχεια θα υπογραφεί συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Σούζαν, θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Κρήτη, όπου θα επισκεφθεί τη Ναυτική Βάση της Σούδας για να υπογραμμίσει την ισχυρή εταιρική σχέση ασφάλειας των ΗΠΑ με την Ελλάδα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ