Αλλαγή δεδομένων για το Survivor – Γιατί θα αργήσει να επανέλθει το ριάλιτι; - Karfitsa.gr
Media

Αλλαγή δεδομένων για το Survivor – Γιατί θα αργήσει να επανέλθει το ριάλιτι;

Γιοφύρι της Άρτας μοιάζει να τείνει να γίνει η επιστροφή του Survivor στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Και αυτό καθώς αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα για το ριάλιτι επιβίωσης, που προορίζεται να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα του προγράμματος του ΣΚΑΪ για το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας αναγκάζουν τον ΣΚΑΪ να επανεξετάζει διαρκώς τα σενάρια μέχρι να καταλήξει στην τελική ημερομηνία έναρξης του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει ακόμα και το σενάριο το «Survivor» να μετατεθεί από τον Ιανουάριο στον… Μάιο, με την ελπίδα ότι έως τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, αλλά και ευνοϊκότερο περιβάλλον όσον αφορά τα έσοδα. Ενδεικτικό της αβεβαιότητας για την πραγματοποίηση ή μη του ριάλιτι επιβίωσης είναι ότι δεν έχει βγει στον αέρα τρέιλερ συμμετοχών.

Στο μεταξύ, η Acun Medya προχωρά σε κάστινγκ αξιοποιώντας το data base όσων δήλωσαν συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους.

Πηγές από την παραγωγή αναφέρουν ότι το Survivor θα θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει μόνο όταν εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια για τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και τους παίκτες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ