Αλ. Τσίπρας: Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά τον Β' γύρο! - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά τον Β’ γύρο!

Την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως τόνισε πριν από λίγο σε δηλώσεις του έπειτα από τη βαριά ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές!

Όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για αν ζητήσει τη διεξαγωγή πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών.

Στην ομιλία του τόνισε πως θέλει να ευχαριστήσει θερμά στελέχη και απλούς πολίτες που έδωσαν με «αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και εντιμότητα την μάχη των εκλογών.

Όπως είπε «πορευθήκαμε κόντρα στο ρεύμα με τη στήριξη του ελληνικού λαού και βγάλαμε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων και μόλις πήραμε ανάσα θέσαμε ένα σχέδιο ελάφρυνσης στους πολίτες».

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό «Θα πούμε την αλήθεια ότι υπάρχουν: ο δρόμος της οριστικής εξόδου από τα μνημόνια και ο δρόμος της επιστροφής στο σκοτάδι της λιτότητας και της επιστροφής του ΔΝΤ».

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και δεν μου ταιριάζει να αγνοήσω αυτό το αποτέλεσμα».

«Μένω πιστός στις αρχές μου, στις αρχές τις αριστεράς και η αφοσίωση στο ελληνικό λαό είναι απαράβατος κανόνας. Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση να αμφισβητήσει συνολικά το σχέδιο της εξόδου από την κρίση», υπογράμμισε.

Όπως σημείωσε «η τελική ετυμηγορία ανήκει στον ελληνικό λαό, δεν πρόκειται να αποδράσω από τον αγώνα τη μάχη για την ισότητα την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη, θα δώσουμε αυτή τη μάχη όπως κάνουμε πάντα», ενώ υπογράμμισε ότι «αμέσως μετά από το 2ο γύρο θα ζητήσω από τον Προέδρο της Δημοκρατίας την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ