Αλ. Χαρίτσης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Αλ. Χαρίτσης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι νίκη στις ευρωεκλογές «και δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Open Beyond TV».

«Εμείς όταν λέμε νίκη, εννοούμε νίκη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο στόχος στις εκλογές της 26ης Μαΐου και τις ευρωεκλογές είναι να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο επιβεβαίωσε και στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, ότι είναι και παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα. Αυτός είναι ο στόχος και δεν υπάρχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις», τόνισε ο υπουργός.

Κληθείς να σχολιάσει τις εθνικές εκλογές, ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να εξαντληθεί η τετραετία, «γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα ακόμα τα οποία πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα μέχρι να οδηγηθούμε στις εθνικές κάλπες».

Υπογράμμισε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια για ελαφρύνσεις με νέες παρεμβάσεις για τη στήριξη και την προστασία των εργαζομένων, ενώ προανήγγειλε ότι σε λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πακέτο μέτρων για τις σχολικές καθαρίστριες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ