Αμβρόσιος για Σκοπιανό: Η πατρίδα μας προδίδεται – Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στα Καλάβρυτα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική Ροή

Αμβρόσιος για Σκοπιανό: Η πατρίδα μας προδίδεται – Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στα Καλάβρυτα

ÓõëëáëçôÞñéï óôçí ðëáôåßá ÓõíôÜãìáôïò ãéá ôçí Ìáêåäïíßá, ÊõñéáêÞ 4/2/2018. (EUROKINISSI/×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

«Λάβρος» εμφανίστηκε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

«Αδελφοί μου Έλληνες ξυπνάτε! Η φιλτάτη μας Πατρίδα ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ! ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ! Σκεφθείτε: Μήπως άραγε οι ΜΕΓΑΛΟΙ της ΓΗΣ, οι οποίοι οικονομικώς πλέον μας έχουν ήδη αιχμαλωτίσει, αλλά και με τα κύματα των Μεταναστών συνεχώς μας εκτοπίζουν, μήπως, λέγω θέλουν να μας διαλύσουν; Μήπως θέλουν να περιορίσουν τα σύνορα της Ελλάδος από τον Ισθμό της Κορίνθου και κάτω, όπως λέγεται; Στοχασθείτε!» αναφέρει – μεταξύ άλλων – σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κ. Αμβρόσιος (σσ διατηρείται η ορθογραφία του πρωτότυπου).

«Ξαφνικά, λοιπόν, αργά το βράδυ σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου ε.ἔ. ανακοινώθηκε η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής μας χώρας. Της χαρίζουμε το όνομα «Severna Makenonija» (δηλ. Βόρεια Μακεδονία), πράγμα το οποίον επιβεβαίωσε μέσω διαγγέλματός του στον Ελληνικό Λαό και ο Έλληνας Πρωθυπουργός και Μή Υπέρμαχος των Ιερών και των Οσίων της Φυλής μας κ. Αλέξιος Τσίπρας!» σημειώνει σε άλλο σημείο.

«Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, με πρωτοστατούντες τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες κάθε περιοχής, τα οποία ξεχύθηκαν στους δρόμους,βροντοφώναξαν την αντίθεσή τους στο προδοτικό ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Στην εθνική αυτή εξέγερση ἤμασταν από τούς πρώτους, που ξεσηκώθηκαν εδώ στο Αίγιο, στην ιστορική Βοστίτσα μας! Ακόμη και το ιερό Λάβαρο της Αγίας Λαύρας είχαμε μεταφέρει στην πλατεία Συντάγματος, στη μεγαλειώδη Σύναξη των Αθηνών!

Σταθερά, λοιπόν, και χωρίς μετεωρισμούς και αμφιβολίες ο Ελληνικός Λαός με έργα και λόγια τραγούδησε όσο πιο δυνατά μπορούσε το τραγούδι μας «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα…», ώστε να το ακούσουν οι Πολιτικοί μας και να μη προβούν στην Προδοσία της Πατρίδος μας! Δυστυχώς, όμως, η Ελληνική Κυβέρνηση είχε διαφορετική άποψη» υπογραμμίζει και γνωστοποιεί ότι ως το Σάββατο θα χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες στην αρχιερατική του περιφέρεια.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ