, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Αεροσκάφος που αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για το Κίεβο της Ουκρανίας επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και λίγο πριν από τις 12:00 έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω προβλήματος που δήλωσε ο πιλότος λίγο μετά την απογείωσή του.
Η πτήση ELB 202 της εταιρείας αναχώρησε στις 11:03 το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και, όπως ανέφερε στο etnnos.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FRAPORT, Γιάννης Παπάζογλου, λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου πως επιθυμεί την επιστροφή του. «Όλος ο μηχανισμός του αεροδρομίου ενεργοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε ανάλογες περιπτώσεις και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Παπάζογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος έκανε για αρκετή ώρα κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν από την προσγείωσή του, ενώ για όση ώρα διαρκούσε η κατάσταση επιφυλακής «πάγωσαν» άλλες πτήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις προγραμματισμένων αφίξεων και αναχωρήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.