"Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις" το θέμα του ΠΑΜΑΚ στη ΔΕΘ - Karfitsa.gr
Slider Επιχειρήσεις Τεχνολογία

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις» το θέμα του ΠΑΜΑΚ στη ΔΕΘ

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία να ενημερωθούν κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ από έγκριτους επιστήμονες, αλλά και συναδέλφους τους που προχώρησαν ήδη στον τομέα αυτόν, για το πώς και με ποιες διαδικασίες μπορούν να αλλάξουν την εμπειρία των πελατών τους, τις διαδικασίες της επιχείρησής τους και το συνολικό επιχειρηματικό τους μοντέλο, ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της εποχής.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα στο Αμερικανικό Περίπτερο, στο «Theatre Stage», από τα Εργαστήρια Entrepreneurship Lab και Information Systems & e Business Lab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσα από την αξιοποίηση αναδυόμενων τεχνολογιών και ψηφιακού μετασχηματισμού» και στη διάρκειά της επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί θα συζητήσουν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει τους παρευρισκόμενους να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις για να βελτιώσουν υπάρχουσες ή να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Μάλιστα, θα εξεταστούν παραδείγματα και ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Συντονίστρια θα είναι η καθηγήτρια Κατερίνα Κ. Σαρρή, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα ακόλουθα:

  • Προκλήσεις και ευκαιρίες ψηφιακού μετασχηματισμού: Τάσεις και επιχειρηματικές προοπτικές (Δρ. Κωνσταντίνος Φούσκας), Επικ. Καθ. Τμ. Εφ. Πληροφορικής, Παν. Μακεδονίας (ISeB Lab)
  • Grekaddict: Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές τάσεις για τη δημιουργία μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. (Σουζάνα Θεοδωρίδου)
  • ORamaVR.- H εικονική πραγματικότητα στην υπηρεσία της χειρουργικής (Καθ. Ελευθέριος Τσιρίδης)

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 8/9/2018 στο https://www.eventora.com/en/Events/university-macedonia, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ