Αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΚΙΝΑΛ ο Κ. Κυριάκος - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΚΙΝΑΛ ο Κ. Κυριάκος

Βασική «δεξαμενή», εκτός από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ και τον κορμό της Κεντρικής Επιτροπής, αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των υποψήφιων βουλευτών και δη των νεότερων, που άφησαν θετικό και δυναμικό αποτύπωμα στην προεκλογική μάχη.

Εναν από τους υποψήφιους βουλευτές με δυναμική παρουσία στη μάχη της κάλπης λέγεται ότι θα επιλέξει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ για τη θέση του επικεφαλής του ευαίσθητου τομέα της επικοινωνίας. Πρόκειται για τον έμπειρο στον συγκεκριμένο χώρο, υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τις 20 Αυγούστου και μετά.

Ο κ. Κυριάκος θα έχει εκ των πραγμάτων «πρωταγωνιστικό ρόλο», ως υπεύθυνος της παρουσίασης του πολιτικού σχεδιασμού του ΚΙΝΑΛ και της διαμόρφωσης σε καθημερινή βάση της «γραμμής» του κόμματος – σε συνεννόηση και συνεργασία με τους συμμετέχοντες στον «πρωινό καφέ», όπως με τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, τον Στέφανο Παραστατίδη και άλλα στελέχη που συμμετέχουν στην ίδια ομάδα.

Πηγή: Ethnos.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ