Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου: Μήνυμα νίκης από την Κασσανδρεία - Karfitsa.gr
Slider Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Επικαιρότητα Κοινωνία

Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου: Μήνυμα νίκης από την Κασσανδρεία

Τους στόχους για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και της περιοχής ανέπτυξε η υποψήφια δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά – Δημητρόπουλου μιλώντας σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση στη Κασσανδρεία.

Της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Η επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Κασσάνδρα» χαρακτήρισε την πολυπληθέστατη συγκέντρωση του κόσμου ως γιορτή. «Σας ζητήσαμε να μας ανοίξετε την πόρτα σας και μας ανοίξατε την καρδιά σας. Και εμείς από τα λόγια και τα αυτιά προτιμούμε την ψυχή και την καρδιά. Γιατί όταν η καρδιά και η ψυχή συνεγείρονται, δυναμώνουν την πίστη για την επιτυχία. Και τότε η νίκη είναι σίγουρη», τόνισε η κ. Χαλκιά – Δημητρόπουλου και καταχειροκροτήθηκε από τους  παρευρισκόμενους που κατέφτασαν από όλες τις ενότητες της Κασσάνδρας.

Η Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου κατήγγειλε ότι δέχτηκε πόλεμο από διάφορα κέντρα εξουσίας που, όπως είπε, επιχείρησαν να αποτρέψουν την κάθοδό της στις εκλογές και εκτόξευσαν αβάσιμες κατηγορίες για την ίδια και τους συνεργάτες της. «Εμείς δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους. Εμείς θα αφήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους εντεταλμένους θεσμούς να συνεχίσουν τη δουλειά  τους, να ερευνήσουν τις όποιες σκιές του παρελθόντος που ταλανίζουν  τη δημόσια ζωή του τόπου μας και να αποδώσουν τις ευθύνες όπου υπάρχουν και για όποιους ελέγχονται», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Κασσάνδρας και συμπλήρωσε: «Εμείς δε θα γυρίσουμε στο παρελθόν. Θα κοιτάζουμε το μέλλον και θα πορευτούμε με ήθος ειλικρίνεια και σύνεση».

Η υποψήφια δήμαρχος Κασσάνδρας επιτέθηκε στις μέχρι τώρα διοικήσεις του δήμου, κατηγορώντας τον απερχόμενο δήμαρχο και τους ανθυποψηφίους της που διετέλεσαν σε θέσεις δημοτικών αρχόντων, για πελατειακές σχέσεις  και αδιαφορία για τους πολίτες και την περιοχή. «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα του δήμου μας. Να νοικοκυρέψουμε τα εγκαταλελειμμένα χωριά μας», τόνισε και συμπλήρωσε: «Για να έχει μέλλον αυτός ο δήμος, πρέπει να στελεχωθεί με πρόσωπα που δεν κουβαλάνε αμαρτωλές συνήθειες του παρελθόντος, που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες. Αυτοί  είναι οι δικοί μου άνθρωποι».

Νέα σελίδα για το δήμο

Η Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου κάλεσε τους δημότες να εμπιστευτούν την παράταξη «Ενωμένη Κασσάνδρα» και να ψηφίσουν για νέα σελίδα στο δήμο. «Ας μην τους αφήσουμε να αλλοτριώσουν τις τοπικές μας κοινωνίες, τις ψυχές μας, το μέλλον των παιδιών μας. Εμείς έχουμε καθαρά χέρια, λέμε καθαρές κουβέντες και έχουμε καθαρές και στοχευμένες λύσεις», υπογράμμισε.

«Ήρθε η ώρα να μπει τέρμα στις ‘’παρεούλες’’, τέρμα στις ‘’εργολαβικές συνάφειες’’ και τέρμα στις ‘’συγγενικές εξυπηρετήσεις’’. Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα δήμο δουλειάς, διαφάνειας, δικαιοσύνης, έργων και όχι λόγων», τόνισε η κ. Χαλκιά – Δημητροπούλου και έθεσε ως προτεραιότητα της επόμενης ημέρας την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, που θα έχουν όλοι την  ίδια αντιμετώπιση από το δήμο Κασσάνδρας. «Χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο διοίκησης πιο συμμετοχικό, πιο ανθρώπινο και με σεβασμό στον κάθε πολίτη», τόνισε και συνέχισε: «Αναλαμβάνουμε μία και μοναδική δέσμευση και αυτή είναι ειλικρινής και  αδιαπραγμάτευτη απέναντι σε όλους σας για την καλύτερη λειτουργία του δήμου και την πρόοδο του τόπου μας. Είμαστε εδώ  για να ακούμε και τις απόψεις σας και να διοικήσουμε με ευγένεια και με αγάπη για τον δημότη», τόνισε η κ. Χαλκιά – Δημητροπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος Κασσάνδρας υπογράμμισε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα  των δημοτών και των επιχειρηματιών, διότι ζουν μαζί τους και έχουν εντοπίσει τις λύσεις τους. «Είμαι μία από εσάς και μπορώ με καθαρή συνείδηση, με καθαρό βλέμμα, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υποκρισία, να σας κοιτάξω έναν-έναν στα μάτια και να σας πω ότι είμαι εδώ για να δουλέψω για το δήμο μας να ανοίξω όσες πόρτες χρειαστεί για να προσφέρω στον τόπο μας για να προσφέρω σε όλους εσάς ένα καλύτερο αύριο, γιατί έχουμε και τη θέληση και τον τρόπο και τις γνωριμίες», υπογράμμισε.

Πυλώνες ανάπτυξης

Αναλύοντας τις πτυχές του προγράμματος της, η κ. Χαλκιά – Δημητροπούλου ανέφερε ως βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Κασσάνδρας τον τουρισμό, την αξιοποίηση της Ιστορίας της περιοχής, των μνημείων, των παραδοσιακών οικισμών, τις  ιδιαίτερες παραδόσεις και τα προϊόντα του τόπου.

Όπως τόνισε, στις δεσμεύσεις της «Ενωμένης Κασσάνδρας» περιλαμβάνονται σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Αποτελεί προτεραιότητα η εξασφάλιση και η απορρόφηση επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων για το δήμο Κασσάνδρας, η αποκατάσταση των αδικιών του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και η αποκομιδή των σκουπιδιών με συνεχή έλεγχο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΡΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ