Ανατροπή! Πρώτος σε ψήφους ο Β.Ρόκος για το ΜέΡΑ25 στην Α’Θεσσαλονίκης μετά την επανακαταμέτρηση - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ανατροπή! Πρώτος σε ψήφους ο Β.Ρόκος για το ΜέΡΑ25 στην Α’Θεσσαλονίκης μετά την επανακαταμέτρηση

Της Φιλίππα Βλαστού

Ο Βασίλης Ρόκος αναδείχθηκε τελικά ο νικητής στην μάχη των ψήφων για το ΜέΡΑ25 στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7η Ιουλίου έδειξαν ότι πρώτη σε ψήφους ήταν η Σοφία Φουντουκίδου με 1.739 ψήφους και δεύτερος, με ελάχιστη διαφορά από την πρώτη, ο Βασίλης Ρόκος με 1.690 ψήφους, ωστόσο εν τέλει την έδρα πήρε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με 14.379 ψήφους.

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, έπειτα από αμφιβολίες της ομάδας ως προς το τελικό αποτέλεσμα ζητήθηκε  επανακαταμέτρηση των ψήφων, η οποία ξεκίνησε στις 17 και ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουλίου και τελικά έκρυβε μια ανατροπή, καθώς πρώτος αναδείχθηκε ο κ.Ρόκος και δεύτερη η κα Φουντουκίδου, με μικρή διαφορά.

Παρ’ όλα αυτά αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τόσο ο κ.Ρόκος όσο και η υπόλοιπη ομάδα δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα κάτι σχετικά με το νέο αποτέλεσμα, κρατώντας «σιγή ιχθύος». Μάλιστα, άτομα που βρίσκονται στον κύκλο του κ.Ρόκου αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει αποδεχθεί το νέο αποτέλεσμα, ωστόσο δεν θέλει να προβεί σε δηλώσεις «γιατί δεν τον ενδιαφέρει να προκαλέσει θόρυβο, αλλά αντιμετωπίζει το νέο αποτέλεσμα με ταπεινότητα» συμπληρώνοντας ότι «ο μόνος σκοπός του κ.Ρόκου ήταν να δώσει την δική του μάχη για να μπει το ΜέΡΑ25 στη Βουλή».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ