Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια – Τι θα ισχύσει σε beach bar και νυχτερινά κέντρα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια – Τι θα ισχύσει σε beach bar και νυχτερινά κέντρα

Δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αντί για 29 Ιουνίου, αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος πρόκειται να ανακοινώσει το σύνολο αποκλιμάκωσης των μέτρων.

Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα γυμναστήρια

Οδηγίες για την λειτουργία των γυμναστηρίων έδωσε ο ΕΟΔΥ. Αρχικά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες, ο αριθμός των παρευρισκομένων θα καθορίζεται από τα τετραγωνικά του εκάστοτε γυμναστηρίου.

Επίσης, ο κάθε αθλούμενος θα πρέπει να ενημερώνει προηγουμένως τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου ότι θα πάει για προπόνηση, ενώ  έχει καθοριστεί ότι η απόσταση ανάμεσα στα όργανα, όπως είναι οι διάδρομοι, θα είναι στα δύο μέτρα.

Beach Bar & Νυτερινά κέντρα

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τα γυμναστήρια, στο πλαίσιο της νέας άρσης περιορισμών, αναμένεται να επιτραπεί η μουσική στα beach bar από τις 5 Ιουνίου αλλά και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων και συγκεκριμένα των εξωτερικών χώρων σε αυτά, από τις 8 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σαρωτικοί έλεγχοι, για τήρηση των μέτρων λειτουργίας, στην εστίαση.

Beach Bars

Όσον αφορά την κατανάλωση ροφημάτων στις παραλίες, οι λουόμενοι βάσει της ΚΥΑ θα μπορούν να καταναλώνουν τόσο ροφήματα όπως ο καφές και οι χυμοί όσο και αλκοολούχα ποτά, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η παραμονή τους στο μπαρ.

Ταυτόχρονα θα επιτρέπεται η λήψη τροφίμων και ποτών σε μορφή πακέτου και delivery ενώ όσον αφορά τις δραστηριότητες απαγορεύονται εκδηλώσεις και ομαδικά αθλήματα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ