Ανοιχτό από σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Ανοιχτό από σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Τις πύλες μετά από μέρες άνοιξε σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, προκειμένου να δεχθεί τους πιστούς φίλους του χιονιού, τόσο από τη Δράμα όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρωινού Τύπου” η κατάσταση του δρόμου πλέον είναι καλή, όμως είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Οι αναβατήρες που θα τεθούν σε λειτουργία είναι οι: Μέστα, baby 1& 2 και η τετραθέσια για βόλτα μετά τις 10.30. Σχετικά με τις πίστες, θα λειτουργήσουν οι: Νέστος και αρχαρίων 1 & 2.

Ο δυνατός αέρας, οι έντονες καιρικές συνθήκες και η πολυήμερη χιονόπτωση, έθαψαν κυριολεκτικά το κέντρο, τα κτίρια του χώρου, αλλά ακόμα και τους ίδιους τους αναβατήρες μέσα στο χιόνι, το οποίο είχε ξεπεράσει ακόμα και τα έξι-επτά μέτρα, ενώ προκάλεσε και βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης του χώρου. Πράγμα που τελικά επιδιόρθωσε η ΔΕΗ, αφού πρώτα άνοιξε ο δρόμος.

Επίσης, μεγάλος και ορατός ήταν ο κίνδυνος χιονοστιβάδων, πράγμα που υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τους επισκέπτες.

Χαρακτηριστικά της όλης κατάστασης που επικράτησε όλες αυτές τις ημέρες με τα προβλήματα που κράτησαν κλειστό το Χιονοδρομικό κέντρο, είναι τα σχόλια των φίλων του χιονιού στην επίσημη ιστοσελίδα του Φαλακρού, ότι το κέντρο, είτε με χιόνι, είτε και χωρίς χιόνι, τελικά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και η γενικότερα η λειτουργία του καθίσταται προβληματική, καταλήγει ο “Πρωινός Τύπος”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ