Αντωνίου: Μέσα στο 2021 το χωρικό διάταγμα για Νέα Τούμπα - Karfitsa.gr
Αθλητισμός Θεσσαλονίκη

Αντωνίου: Μέσα στο 2021 το χωρικό διάταγμα για Νέα Τούμπα

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το project της Νέας Τούμπας σύμφωνα με όσα είπε η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου τόνισε ότι αναμένεται μέσα στο 2021 η έκδοση του χωρικού διατάγματος, ενώ ενημέρωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Η τήρηση των μέτρων είναι απαραίτητη. Όσο πιο πειστά τα τηρούμε θα περάσουμε στην αντίπερα όχθη. Συνιστώ να τηρούμε τα μέτρα. Ερχόμαστε στο χειμώνα και οι ιώσεις αναπτύσσονται πιο εύκολα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μια πανδημία που η διασπορά της είναι απίστευτη».

«Σε αυτό την αναπτυξιακή τροχιά κινούμαστε και τρέχουμε τα πολυπόθητα ζητήματα. Εκεί καταφέραμε σημαντικά πράγματα. Στο κομμάτι της ΔΕΘ έχουμε ήδη 116 προσφορές από όλο τον κόσμο για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Όσον αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ και τη γύρω περιοχή. Είχαμε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να δούμε τις λεπτομέρειες. Το project της Νέας Τούμπας είναι ψηλά στη ατζέντα και προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την έκδοση του χωρικού διατάγματος μέσα στο 2021. Ταυτόχρονα θα προχωρήσουν οι πολεοδομικές μελέτες και έπειτα προχωράμε στις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Έχουμε μια στενή συνεργασία για να είμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν οριστεί. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις»

Για το Καυτανζόγλειο: «Θα κάνουμε την επόμενη Δευτέρα μια τηλεδιάσκεψη με τον αντιπρόεδρο, τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων για τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί στο γήπεδο. Το πότε θα γίνει αυτό θα καθορίσει το προεδρικό διάταγμα. Πιστεύω μέσα στο Φεβρουάριο να αρχίσουν οι εργασίες»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ