Απαγόρευση εισόδου και στάθμευσης οχημάτων στο ΑΠΘ λόγω ΔΕΘ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Απαγόρευση εισόδου και στάθμευσης οχημάτων στο ΑΠΘ λόγω ΔΕΘ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι από το Σάββατο έως και το πρωί της Κυριακής δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και στάθμευση όλων των οχημάτων στο χώρο της πανεπιστημιούπολης, λόγω των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, εξέδωσαν οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, από το Σάββατο 8/9/18 και για το διάστημα λειτουργίας της ΔΕΘ, θα ισχύσουν τα παρακάτω μέτρα σε συντονισμό με τους αρμόδιους φορείς της Πόλης και της Πολιτείας.

1) Από Σάββατο 8/9/2018 ώρα 12.00 έως και το πρωί της Κυριακής 9/9/18 ώρα 06.00, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και στάθμευση όλων των οχημάτων στο χώρο της πανεπιστημιούπολης, λόγω των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.  Επίσης, το Σάββατο 8/9/18 θα κλείσουν όλα τα κτίρια. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα κλείσουν και οι καγκελόπορτες πεζών εξωτερικής περίφραξης προς την οδό Εθνικής Αμύνης και της Εγνατίας έως την Αίθουσα Τελετών.

2) Από Δευτέρα 10/9/18 έως και Παρασκευή 14/9/18, κατά τις απογευματινές ώρες 16.00-23.00, ο χώρος της Πανεπιστημιούπολης θα είναι ανοιχτός για τη στάθμευση αυτοκινήτων των επισκεπτών της ΔΕΘ. Το ίδιο θα ισχύει και για όλη την ημέρα, το Σαββατοκύριακο 15-16/9/18.

Παρακαλούμε να απομακρυνθούν όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα από το χώρο του πανεπιστημίου το Σάββατο 8/9/18, το αργότερο έως τις 13.30».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ