Απατεώνας συλλαμβάνεται, κατηγορείται όμως συνεχίζει ακάθεκτος - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Απατεώνας συλλαμβάνεται, κατηγορείται όμως συνεχίζει ακάθεκτος

Το σύστημα ατιμωρησίας εκμεταλλεύεται 35χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εξαπατά ηλικιωμένους αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο 35χρονος που συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για εξαπάτηση 86χρονου σε χωριό των Σερρών, είναι κατηγορούμενος για παρόμοιες υποθέσεις όμως κυκλοφορεί ανενόχλητος. Αυτή τη φορά άρπαξε 30.300 ευρώ!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη τον ηλικιωμένο στο σπίτι του στο Σιτοχώρι Σερρών παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ. Όπως ανακοινώθηκε ο 35χρονος φέρεται ότι έπεισε τον ηλικιωμένο πως στο σπίτι του υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη και είναι άμεσος ο κίνδυνος πυρκαγιάς, καλώντας τον να συγκεντρώσει όλα του τα χρήματα για να μην καταστραφούν από φωτιά για να προβεί δήθεν σε επισκευή. Ο ηλικιωμένος έπεσε στην παγίδα έβγαλε τα χρήματα, τα οποία ο 35χρονος άρπαξε και διέφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για το ίδιο αδίκημα και μάλιστα έχει «χτυπήσει» στην ίδια περιοχή εξαπατώντας και άλλους ηλικιωμένους.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ