Απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για να καταψηφίσουν; Ποιους καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ! - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για να καταψηφίσουν; Ποιους καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Λίγο πριν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, βουλευτές καταγγέλλουν ότι το τελευταίο διάστημα δέχονται απειλητικά μηνύματα προκειμένου να μην ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής», στελέχη της ΝΔ στα Βόρεια Προάστια απειλούν βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ στέλνοντας μηνύματα που τους καλούν να μην τολμήσουν να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πληροφορίες του news247, αναφέρουν ότι βουλευτές που είναι ανεξάρτητοι ή προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δέχονται μηνύματα όπως «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις».

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις «ευρωπαϊκές αξίες» της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα δημοσιεύματα για επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Πιο συγκεκριμένα, στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ