«Απογείωσε» τις επιδόσεις του «Ελ. Βενιζέλος» ο Κ. Καραμανλής - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

«Απογείωσε» τις επιδόσεις του «Ελ. Βενιζέλος» ο Κ. Καραμανλής

Αν το σκεφτεί κανείς, τελικά, τα μικρά πράγματα είναι αυτά, που μπορούν να συνθέσουν την μεγάλη εικόνα λειτουργίας μιας κυβέρνησης. Γιατί η καθημερινότητα είναι αυτή που απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αυτή η κυβέρνηση ακούει τις ανάγκες των πολιτών σε ζητήματα καθημερινότητας και οι υπουργοί της κάνουν ό,τι μπορούν για να τα επιλύσουν.

Όπως για παράδειγμα, με τις καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κάποια παράπονα που έφτασαν στα αυτιά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Δηλαδή από τις αρχές Αυγούστου, στο peak της τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ ο μέσος όρος των καθυστερήσεων για όλες τις πτήσεις ήταν περίπου τις 100 ώρες. Ο Κώστας Καραμανλής βλέποντας τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ήλθε σε άμεση συνεννόηση με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η υπηρεσία ενισχύθηκε με επιπλέον εργαζόμενους. Αποτέλεσμα; Τον Δεκαπενταύγουστο και τις επόμενες ημέρες οι καθυστερήσεις μειώθηκαν ακόμη και το 50% 60% ή και 70%!

Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο στοίχημα αυτής της κυβέρνησης, Όπως ακριβώς το έκανε και ο Κώστας Καραμανλής με τους ελεγκτές εναερίας κυκλοφορίας. Να δείξει ότι σε δύσκολες εποχές, μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις στα μικρά αλλά ουσιαστικά ζητήματα. Για την εικόνα του Κράτους, της χώρας και προς όφελος του πολίτη…

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ