Αποκάλυψη άγνωστης σχέσης της Γερμανού on air! - Karfitsa.gr
Life Style

Αποκάλυψη άγνωστης σχέσης της Γερμανού on air!

Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», μέσα από μια ζωντανή σύνδεση με τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας αποκάλυψε on air την κρυφή σχέση που είχε η γνωστή παρουσιάστρια πριν από πέντε χρόνια.

Αρχικά η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι είχε επισκεφτεί την συγκεκριμένη ταβέρνα, ενώ  ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας απάντησε «Έχετε φάει. Είχατε έρθει με…». Εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια τον διέκοψε, λέγοντας σε έντονο τόνο «Όχι! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό! Μην πείτε με ποιον!».

Και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τόνισε στην παρουσιάστρια ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε και δεν θεώρησε ότι είχε μεγάλη σημασία το θέμα.

Αμέσως μετά οι συνεργάτες της στο πλατό ήθελαν να μάθουν ποιος ήταν ο συνοδός της. Ωστόσο το μόνο που κατάφεραν να αποσπάσουν από την Ναταλία ήταν μόνο ότι επρόκειτο για  πολύ ωραίο τριήμερο. «Αυτόν δεν θα τον βρείτε γιατί δεν τον ξέρετε. Είναι και μερικά που τα έχω κρατήσει με πολύ κόπο για προσωπική χρήση και κατανάλωση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ