Απολογείται η 26χρονη. Τί δήλωσε η μάνα του Βούλγαρου οπαδού - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Απολογείται η 26χρονη. Τί δήλωσε η μάνα του Βούλγαρου οπαδού

Τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της επιχειρεί ν’ αντικρούσει η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ήταν στο έδαφος, τον περασμένο Ιανουάριο, στο αιματηρό οπαδικό επεισόδιο που έγινε στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής. Η νεαρή απολογείται από το πρωί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.
Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι γονείς και η αδερφή του άτυχου οπαδού, ικανοποιημένοι για την εξέλιξη της υπόθεσης με τη σύλληψη της 26χρονης και την ταυτοποίηση άλλων πέντε οπαδών που κατηγορούνται για το οπαδικό επεισόδιο, όχι όμως για το θάνατο του 28χρονου.
“Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, πιστεύουμε ότι θα λάμψει η αλήθεια” δήλωσε η μητέρα του. “Έχουμε ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις με την πρώιμη κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια να μετατρέπεται μετά από εξαντλητική και σε βάθος έρευνα σε ανθρωποκτονία με δόλο”, δήλωσαν από την πλευρά τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Κώστας Παρηγόρης και Κωνσταντίνα Χαριζάνοβα.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ