Απορρίφθηκε το αίτημα Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση Πλεύρη από την Προανακριτική – Δεν θα παραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξέταση «Σαράφη» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Απορρίφθηκε το αίτημα Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση Πλεύρη από την Προανακριτική – Δεν θα παραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξέταση «Σαράφη»

Απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε ο Δ. Παπαγγελόπουλος για να εξαιρεθεί το μέλος της ΝΔ στην Προανακριτική Θάνος Πλεύρης από τις εργασίες της Επιτροπής.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αποχώρησε από την από τις εργασίες της Προανακριτικής όσον αφορά στο σκέλος της εξέτασης του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» που πρόκειται να γίνει σήμερα στις 16:00 σε ειδικό χώρο στη ΓΑΔΑ.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Τσοβόλα κατέθεσε νέο αίτημα εξαίρεσης του εισηγητή της ΝΔ Θανάση Πλεύρη υποστηρίζοντας ότι ήταν συνήγορος στο δικαστήριο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για δημοσιεύματα που αφορούσαν την υπόθεση Νovartis.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ