Απόλυτη κυριαρχία Απ. Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Απόλυτη κυριαρχία Απ. Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία

Θριαμβευτική νίκη από τον πρώτο γύρο για τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με ενσωματωμένο το 66,52% των ψήφων (2.370 από 3.563 εκλογικά τμήματα) συγκεντρώνει ποσοστό 62% (381.983 ψήφους) και 44 έδρες.

Ο Γιαννούλης Χρήστος με το συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» έρχεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 11,7% και  8 έδρες και ο Χρήστος Παπαστεργίου με το συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» κατακτά την τρίτη με ποσοστό 7,31% και 5 έδρες.

Ποσοστό 5,68% και 4 έδρες λαμβάνει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ στο 3,81% με 3 έδρες είναι ο Νικόλαος Χρυσομάλλης της Ελληνικής Αυγής. Δύο έδρες λαμβάνει και η Οικολογία- Πράσινη υπό τον Φίλιππο Γκανούλη με ποσοστό 3,08%.

Α. Τζιτζικώστας: «Θα συνεχίσω να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μου, γι’ αυτή τη μεγάλη και καθαρή νίκη. Με τη θετική τους ψήφο οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας:
-Αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια.
-Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον.
-Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε χτίζοντας μια Σύγχρονη και Ανθρώπινη Μακεδονία.
Με τη στήριξή τους, επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να απευθυνθούμε σε όλη την κοινωνία πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα. Και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση μου προς όλους: Θα συνεχίσω να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων. Θέλω γι’ ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους, γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους μας, την ομάδα της Αλληλεγγύης, για το σπουδαίο αγώνα που έδωσαν. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, που στάθηκε κοντά μου και με στήριξε και σ’ αυτό τον αγώνα. Συνεχίζουμε και Δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ