Απόστολος Πάνας: «Σχέδιο δράσης» για τους νέους της Χαλκιδικής - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Απόστολος Πάνας: «Σχέδιο δράσης» για τους νέους της Χαλκιδικής

Τα προβλήματα των νέων στην ηπειρωτική Χαλκιδική άκουσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας κάνοντας διαδοχικές συναντήσεις σε Γαλάτιστα και Μεγάλη Παναγιά. Στη Γαλάτιστα η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των συλλόγων νέων στον αθλητισμό και στα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ στη Μεγάλη Παναγιά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις ευκαιρίες που θα πρέπει να αποκτήσουν οι νέοι ώστε να παραμείνουν στην περιοχή τους.

Ο Απόστολος Πάνας άκουσε από όλους τους νέους για την ανεργία που τους ταλαιπωρεί και πολλούς από αυτούς τους αναγκάζει να φύγουν εκτός Χαλκιδικής και εκτός χώρας για να εργαστούν. Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας φαίνεται  να  είναι στις προτεραιότητες του Απόστολου Πάνα, ο οποίος μετά από μια σειρά επαφών που θα ολοκληρώσει το επόμενο διάστημα αναμένεται να συντάξει μαζί με τους  νέους πρόγραμμα που θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη συγκράτηση  των ανθρώπων  στη Χαλκιδική.

Ο Απ. Πάνας γνωρίζει καλά τα προβλήματα των νέων στην περιοχή του και απευθυνόμενος σε αυτούς καταρτίζει «σχέδιο δράσης» που θα προσφέρει δημιουργικότητα στη νέα γενιά. Ο ίδιος άλλωστε, ξεκίνησε την πολιτική δράση από την «πράσινη» νεολαία και έμαθε καλά τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους. Από τη θέση  του περιφερειακού  συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας, γνωρίζει  και τα θέματα της αυτοδιοίκησης ώστε να έχει τη δυνατότητα να συντάξει ένα πρόγραμμα για τη νεολαία κάθε περιοχής με γνώμονα την τοπική οικονομία. Ο Απόστολος Πάνας που επιλέχθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική  ήταν παρών σε όλες τις δύσκολες «μάχες» της παράταξης και γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα της Χαλκιδικής. Ο ίδιος υποστηρίζει μια συντεταγμένη γραμμή ενωτικού χαρακτήρα του ΚΙΝΑΛ  στη Χαλκιδική και ετοιμάζεται να πάρει την έδρα από τη Χρυσή Αυγή, ανεβάζοντας τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής.

Παρότι είναι παλιός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Πάνας καταβάλλει προσπάθεια για να μείνει το κόμμα συσπειρωμένο στις επικείμενες εθνικές εκλογές ενώ έχει ως στόχο να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ένα σοβαρό παράγοντα πολιτικής σταθερότητας στη χώρα.

Δ. Κ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ