Από σήμερα δωρεάν τεστ για κορονοϊό στους κατοίκους της Μόσχας - Karfitsa.gr
Διεθνή

Από σήμερα δωρεάν τεστ για κορονοϊό στους κατοίκους της Μόσχας

Όλοι οι κάτοικοι της Μόσχας θα έχουν την δυνατότητα από την 27η Μαΐου να κάνουν δωρεάν τεστ αντισωμάτων του κορονοϊού σε 30 πολυιατρεία της ρωσικής πρωτεύουσας, δήλωσε η αντιδήμαρχος της Μόσχας Αναστασία Ράκοβα.

Οι Μοσχοβίτες που θέλουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού, θα εγγράφονται στους καταλόγους ηλεκτρονικά και θα ειδοποιούνται πότε θα προσέλθουν, ενώ η ηλεκτρονική ιατρική κάρτα που διαθέτουν θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του τεστ, στα οποία θα καταγράφονται λεπτομερώς οι οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο παραλήπτης τους στην περίπτωση που οι τιμές των αποτελεσμάτων αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές.

Η αντιδήμαρχος της Μόσχας, είπε επίσης ότι προγραμματίζεται να γίνονται σε ημερήσια βάση 5.000 τεστ αντισωμάτων κορονοϊού χωρίς καμία επιβάρυνση.

Παράλληλα επισήμανε ότι στην Μόσχα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεστ κορονοϊού τα οποία όπως είπε μαζί με τα τεστ αντισωμάτων θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα την κατάσταση της υγείας των Μοσχοβιτών ώστε να λαμβάνουμε έγκαιρα όλες τις αναγκαίες αποφάσεις

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ