Από σήμερα ως την Παρασκευή οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων - Karfitsa.gr
Slider Επικαιρότητα Κοινωνία

Από σήμερα ως την Παρασκευή οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων

Wallet with Euros

Από σήμερα αρχίζουν οι πληρωμές για τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων και συντάξεων όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή με την πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, σήμερα θα εξοφληθούν τα δικαιούμενα ποσά σε όλους όσοι πληρώνονταν μέχρι το 2018 από τους δήμους και τις Περιφέρειες, όπως και σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Κέντρων Κοινότητας και αυτή έχει εγκριθεί μετά τους ηλεκτρονικούς και διοικητικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΑ.

Επίσης, σήμερα θα καταβληθούν 63,2 εκατ. ευρώ σε 152.962 δικαιούχους για τα αναπηρικά επιδόματα του Ιουνίου.

Θα καταβληθούν παράλληλα οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Ιουλίου στους ανασφάλιστους υπερήλικες δικαιούχους των παροχών του ΟΠΕΚΑ.

ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα καταβάλουν σήμερα τις συντάξεις Ιουλίου, καθώς με πρόσφατο νόμο ορίστηκε ότι για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα είναι η ημέρα πληρωμής των συντάξεών τους.

Την Πέμπτη (27 Ιουνίου) θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του Δημοσίου με τα ποσά των συντάξεων Ιουλίου. Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου την ερχόμενη Τρίτη (2 Ιουλίου).

Την προσεχή Παρασκευή (28 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019. Το ποσό των 53.247.726,20 ευρώ θα καταβληθεί σε 258.482 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 480.000 άτομα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ