Διαμαντής Γκολιδάκης: Από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ και την Ιατρική… στα σκαλοπάτια της πολιτικής - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική Πρόσωπα

Διαμαντής Γκολιδάκης: Από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ και την Ιατρική… στα σκαλοπάτια της πολιτικής

Συνέντευξη: Γιάννης Νάκος

Έτοιμος να «θεραπεύσει» τις …πολιτικές αρρυθμίες είναι ο καρδιολόγος και πρόσφατα επιτυχών της αξιολόγησης για το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ Διαμαντής Γκολιδάκης, που με αποκλειστική συνέντευξη στη «Κ» δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Πειραιώς. 

Συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία εκείνες τις προϋποθέσεις για να είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας;

Πιστεύω ακράδαντα ότι η επιλογή της ΝΔ στην διακυβέρνηση της χώρας αποτελεί για τους Έλληνες πολίτες δημοκρατικό μονόδρομο οικονομικής και αναπτυξιακής προόδου

Σε αυτόν τόπο που αγαπάμε, λείπει ο υγιής πατριωτισμός. Πατριωτισμός είναι να θέλεις να δεις την Ελλάδα να σηκώνεται ψηλά και τους Έλληνες,που φέρουν βαρύ το φορτίο της κληρονομιάς των προγόνων μας ,να είναι περήφανα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας. Πατριωτισμός είναι να αποτρέπεις, με την συγκροτημένη εξωτερική σου πολιτική επεισόδια όπως αυτό της σύλληψης των δυο στρατιωτικών από τους Τούρκους και τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου στα Ίμια. Πατριωτισμός είναι όμως και να θέλεις να δεις τον Έλληνα νέο άνεργο ή εργαζόμενο με 350 ευρώ να χαμογελάει ξανά, σε μια εργασία με αξιοπρεπείς συνθήκες οικονομικών απολαβών, πάνω στον τομέα μόρφωσης του και όχι να τον εξωθείς στην μετανάστευση,στερωντας από την χώρα σου πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό. Η Ν.Δ με πρόεδρο τον Κυριακό Μητσοτακη,με ένα σοβαρό ,σύγχρονο και κοστολογημένο σχέδιο ανάπτυξης και με σαφή στόχευση στην εξάλειψη της γραφειοκρατίας που «στραγγαλίζει» τις προσπάθειες επενδύσεων, θα επιδιώξει και θα τα καταφέρει μπει το τραίνο της πατρίδας μας πάλι σε σταθερή τροχιά άνοδο. Μόνο έτσι θα μας σέβονται εχθροί και φίλοι στο εξωτερικό αλλά κυρίως θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία, η οποία τρία χρόνια «έχει μπει ουσιαστικά στον γύψο».

 

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι το όνομα σας τράβηξε τα βλέμματα της Πειραιώς; Θα είσαστε υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;

Η ΝΔ ,φέρνει στο προσκήνιο τον απλό πολίτη που ενδιαφέρεται να προσφέρει στα κοινά. Με μια αξιοκρατική και  διαδικασία αξιολόγησης Μητρώο Στελεχών ,το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής και συμμετοχής από χιλιάδες ανθρώπους. Είναι μεγάλη μου τιμή ,που είμαι ένας από τους λίγους που ολοκλήρωσαν όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με επιτυχία  και επιλέχθηκαν ,ώστε να συνεισφέρω από όπου χρειαστεί ,στην προσπάθεια της παράταξης για το καλό της χώρας. Η αλήθεια είναι ότι η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ,έχει προκαλέσει πολλές αρρυθμίες στην ελληνική κοινωνία  οποίες…σίγουρα χρειάζονται και  τον καρδιολόγο τους για να θεραπευτούν. Προσωπικά, δεν έχω κρύψει το έντονο ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιδιαίτερη πατρίδα μου ,η Θεσσαλονίκη,στα οποία και εμείς οι νεότεροι, οφείλουμε να καταθέσουμε την άποψη και την δυναμική μας,ούτως ώστε να κάνουμε την ζωή σε αυτήν την πόλη καλύτερη. Χρειάζεται ένα νέο πρότυπο πολίτη-πολιτικού, μέσα από την κοινωνία για την κοινωνία. Δηλώνω έτοιμος, αν μου ζητηθεί ,να αγωνιστώ για τους συμπολίτες μου με γνώμονα το κοινό καλό.

 

Με ποιον τρόπο ένας καλός γιατρός μπορεί να είναι αντίστοιχα και εξίσου καλός πολιτικός;

Το να είσαι επιτυχημένος στο επάγγελμα σου, είναι ένα στοίχημα ,το οποίο μέσα από φοβερές αντιξοότητες στην Ελλάδα,προσπαθεί να κερδίσει ο ελεύθερος επαγγελματίας ,τον οποίο οφείλουμε επιτέλους να στηρίξουμε. Ως καρδιολόγος σε  διαφορά νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και στο ιατρείο μου,έχω κληθεί να αντιμετωπίσω με επιτυχία πολύπλοκα και επείγοντα περιστατικά, που απαιτούν ορθή κρίση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα,αλλά και παρακολούθηση σε τακτική βάση για την ομαλή αποκατάσταση τους. Πιστεύω, ότι η πατρίδα μας αυτήν την στιγμή είναι «ασθενής» και οι παθογένειες της χρειάζονται άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετωπισης.Για τον  μεγάλο και ωραίο αυτόν αγώνα, καταθέτω τις δυνάμεις μου, ώστε να καταφέρουμε  όλοι όσοι μπορούμε και νοιαζόμαστε  να τις θεραπεύσουμε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ