Από 1η Φεβρουαρίου Μυγδονία - κέντρο Θεσσαλονίκης με αστικό λεωφορείο - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Από 1η Φεβρουαρίου Μυγδονία – κέντρο Θεσσαλονίκης με αστικό λεωφορείο

«Οριστική λύση δίνουμε από την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021, στο χρόνιο πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίας με τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 πλέον θα πηγαίνουν ως το κέντρο της Θεσσαλονίκης», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από εισήγηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου προς τη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) και θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) δεν θα τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, αλλά θα κινούνται μέσω της οδού Λαγκαδά ως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Από εκεί θα επιστρέφουν στην οδό Λαγκαδά από όπου θα συνεχίζουν το δρομολόγιο προς τη Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας προς και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

«Ικανοποιούμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους με τις αστικές συγκοινωνίες. Από 1 Φεβρουαρίου το λεωφορείο τη γραμμής 84 θα μας πηγαίνει απευθείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς ταλαιπωρία. Με πράξεις λύνουμε τα προβλήματα των δημοτών μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ