, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απ.Τζιτζικώστας: Η συμβολή των περιφερειών αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη για να μείνει η Ελλάδα όρθια

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος και είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ, μίλησε στο paraskhnio.gr και στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Περιφερειάρχη ποιοι θα είναι οι στόχοι του και η στρατηγική που θα ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της ΕΝΠΕ;
Ο κ. Τζιτζικώστας αποκρίθηκε λέγοντας τα εξής:
«Η συμβολή της ΕΝΠΕ και συνολικά όλων των περιφερειών αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη για να μείνει η Ελλάδα όρθια. Εμείς θα αναλάβουμε με την εμπιστοσύνη των περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών όλης της χώρας να προχωρήσουμε την Ελπίδα ακόμα πιο μπροστά ώστε να γίνει ακόμα πιο διεκδικητική και να πιέσουμε για να ολοκληρωθεί η μετάβαση από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή για διακυβέρνηση.

Τώρα είναι η ώρα να προωθήσουμε και στη χώρα μας  κάτι πού εφαρμόζεται και λειτουργεί καλά σε όλο τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, ότι όλοι μαζί και η ομάδα που θα διαμορφωθεί με ανθρώπους έμπειρους στην αυτοδιοίκηση θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτές τις μάχες να διεκδικήσουμε τον στόχο αυτό και να τον πετύχουμε.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.